snart-dags-for-varstadning

Snart dags för vårstädning

Snön börjar äntligen töa så smått och solen kikar fram – visst är det skönt att vintermånaderna snart är bakom oss? Jag tycker att man alltid får mer energi till våren, när det är ljust senare på dagarna och man inte måste krångla på sig så många lager när man ska ut.

Till våren tycker jag om att rensa i skafferiet och köket därhemma – och hittar alltid överraskande saker som jag antagligen borde gjort mig av med för länge sedan. Men en sak som jag inte är så peppad för är den årliga vårstädningen här hemma. Det kräver så mycket tid och energi, och jag tycker alltid att det slutar med att jag står där med massa skräp som jag inte har någonstans att göra av, eller som jag måste slänga i omgångar.

Hur blir man av med skräpet?

Med allt skräp får man lov att hyra en skåpbil eller be om skjuts från någon med en stor bil, men det blir alltid flera rundor till tippen och mina vänner som har bilar med lite extra bagageutrymme börjar tröttna på att agera chaufförer hela tiden. Så i år tänker jag använda Junkbusters – företaget som gör det superenkelt att rensa hemma och tar hand om skräpet.

Junkbusters säger själva att de älskar skräp, och specialiserar sig på att hjälpa privatpersoner bli av med grovsopor hemifrån – vare sig det är från en renovering eller när du rensar där hemma. Eller min vårstädning.

Du väljer enkelt tjänsten som passar dig och ditt skräp – du kan beställa stora, robusta kassar eller, om du har ännu mer sopor, en container som du kan fylla med allt du vill bli av med. Behöver du lite extra hjälp kan du även använda dig av deras tjänst där de skickar en skåpbil och ett par personer som kan hjälpa till.

Junkbusters hjälper även till med dödsbon

En annan syssla som kan vara ännu mer krävande än vårstädningen eller en renovering hemma är om man måste ta hand om ett dödsbo. Man blir lätt stressad och har så mycket att tänka på, och samtidigt ska man göra klart allt så effektivt som möjligt, städa och sortera. Snart nog snubblar man över saker och vet inte var man ska göra av dem.

Men Junkbusters kan hjälpa till även med det. De skickar hjälp och för bort skräpet, ordnar med försäljning om det finns något av värde som du inte vill behålla själv, och kan även erbjuda städning. Det är en riktigt smart lösning, och även om de inte kan göra det lättare för dig att gå igenom dödsbot kan de åtminstone minska stressen och ta hand om mycket av det praktiska.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>